Anbefalinger

SALGSBLOGG

Før jeg begynner på årets høsthandel tenkte jeg å ta en stor oppryddning i klesskapet mitt. - Det trengs. Så spør jeg dere, - er det interesse for en skikkelig salgsblogg runde? Isåfall legger jeg det meste ut så dere kan ta en titt :-) Bedre at ting får et bedre hjem om ikke jeg beholder ting selv. 

BLOGGER MANIA

5inchandup kan du lese her.


Ilovewildfox kan du lese her.


Imfancy kan du lese her.


Sofis kan du lese her.


Studdedhearts kan du lese her.
Fashiontoast kan du lese her.
Knightcat kan du lese her.

Det her er bloggdosen jeg som regel blar meg igjennom på daglig basis. Masse inspirasjon, antrekk og nydelige bilder. Pluss en del fler, men disse er kremen av kremen på en måte. Har dere noen bloggtips? Tar egentlig bare i mot moteblogger, for jeg leser ikke annet :-)

FAVORITTER FRA TOPSHOP
 

Vintagetrends

Det blåser veldig rundt disse vintage levisshortsene for tiden, og selv synes jeg de er ekstremt stilige. Spesielt til solfylte dager på en festival i sommer. Vintagetrends har mange fine modelller, levis 501, Lee og andre levis shortser. Ei heller er de spesielt dyre, så om dere er på leting kan det godt tenkes at dere kan finne noen skatter HER.Et lite fargetips

Jeg er en av de som elsker å farge neglene mine i forskjellige farger. Og siden jeg ikke er så glad i masse farger på plaggene jeg bruker, dypper jeg heller neglene ned i fargeboksen. Disse fra Isadora er faktisk ekstremt gode, ved at fargen ikke bare er nydelig, den holder også veldig lenge og tørker fort. 

Ellers har jeg en tendens til å ende opp med chanel, - typ alltid, som så mange andre. Det er rett og slett fordi jeg finner fargene deres så utrolig mye finere, selvom jeg veet at holdbarheten ikke er særlig bra. Men disse fargene er faktisk helt herlige, jeg elsker de. Så istedenfor å kjøpe en fra Chanel, fikk jeg plutselig tre fra Isadora, med bedre kvalitet. 

hits