Hverdag

Sun is up again

I morgen tidlig reiser jeg til varmere strøk i igjen. Har vært dårlig på bloggfronten i det siste, har rett og slett latt treningen ta over livet mitt. Når jeg kommer tilbake skal vi se om det blir noe greier på det her. Ellers så har det ikke skjedd så mye i livet mitt, utenom en tur til i neste måned. Da reiser jeg til London. Jippi!!! Så litt å se frem til i  alle fall. Ha det fint her hjemme. 

I dream myself to another place where the sun still shine

Dagene med sol tok like brått slutt som de kom. Nå ser jeg ikke frem til ukene som kommer, med grå og kalde dager. Jeg tenker fryktelig mye om dagen, hvor jeg skal ende opp, i hvilket land og hva jeg skal gjøre videre. Det blir i hvert fall ikke i dette kalde landet, - jeg er nok ikke ment for å leve her. Bare feriere :-)  Innerst inne har jeg et stort ønske om å drive med noe innenfor mote, - tenk å kunne leve av noe jeg liker så mye. Samtidig så tenker jeg noen ganger at alt sammen bare er noe helt meningsløst, det å kjøpe ting hele tiden, som jeg har lyst på. Herregud Synne, tenker jeg. Nå har du alt for mye. Men så faller jeg tilbake, og ønske nye ting til samlingen min.

Nå babler jeg mye, men da er det jo så fint at jeg har denne bloggen, så jeg får ut tankene mine. Innimellom tenker jeg å bruke bloggen til så mye mer enn mote og inspirasjon, når jeg har vonde tanker, gode tanker eller andre ting jeg kunne tenke meg å få ut. Samtidig så er jeg så redd for å eksponere meg for mye her inne, det er liksom så mye enklere å gjemme seg bak mote-delen. Uansett, nå blir det spinning og styrke på meg. Flink tjej i dag. 

One of those days


Summer can last foreverHerremalla, det er kjedelig å sitte å vente på flyplassen. Snart varme da, og strender. Kan ikke komme meg avgårde fort nok. 

NO GOOD

Nå er jeg så utrolig lei av å være syk, dere aner ikke. Sover, spiser og ligger på sofaen mesteparten av tiden. I dag har jeg kommet meg ut, for måtte ta spinntimen min, dog kjenner jeg på kroppen at det kanskje ikke var det smarteste å gjøre. Jeg vil bli frisk, NÅ.

I have had better days

Nå har forkjølelse, sår hals og feber inntatt kroppen. Tror det har vært litt for mye jobb og trening på meg i det siste, så da har kroppen satt ned foten. Jeg kom meg igjennom en liten spinntime i dag, i og med at det var jeg som skulle kjøre den. Resten av kvelden skal jeg sove, se på film og hvile. Kom gjerne med filmtips til meg, eller smarte tips til å bli kvitt forkjølelse fort :-)

REISELYSTEN

Har bare lyst til å sette meg på et fly til varmere strøk, - eller, alt annet enn her er ganske bra. Været er surt, jeg er smålei av jobb og hverdag. Litt under to uker igjen, det skal jeg komme meg igjennom. 

PHOTO DIARY FROM SLOTTSFJELL

Bedre sent enn aldri med bildene.. Ikke ofte jeg legger ut slike bilder, for jeg og Tinabestis blir særdeles fine på vin. Er det festival så er det festival, og da skal det gjøres ordentlig. Artist afterparty med gratis drikke hjelper ikke akkurat så mye heller, dog hadde vi det gøy og da er alt greit. Jeg savner festivalersommern, den er over altfor fort. Conversene mine får gjennomgå da, bare se på de her. Stakkars sko. Mimring er gøy på søndager. Det er alt jeg og Tina har gjort i dag, omtrent. 


HJERTE

A german newspaper article says: "Even in their deepest sorrow the norwegians don't get hysterical. They resist the hate. It is amazing to see how politicians and the whole country reacts. They are sad to the deepest thread of their souls. They cry in dignity. But nobody swears to take revenge. Instead they want even more humanity and democracy. That is one of the most remarkable strengths of that little country."

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

SURREALISTISK

Jeg var på jobb, klokken hadde passert fire og alt gikk sin vante gang på jobb. Oppakkning av varer, latter og småsnakk med min herlige medarbeider. Med et hvitt drag over ansiktet kommer Maria inn på lageret, med nyheten om at en bombe har blitt detonert i Oslo. Hjernen settes på høygir, har dette virkelig skjedd i lille Norge? Jeg skjønner ikke da omfanget av det som har skjedd, vi er tross alt innesteng på et senter, uten midler til å gi oss den informasjonen vi sårt lenger etter. Hvor stort er skadeomfanget, er det liv som har gått tapt i denne grusome handlingen? Det at hele senteret tømmes for mennesker starter alle alarmer i kroppen, - dette er noe langt større en jeg selv kan tenkte meg.

Plassert i sofaen kastes de surrealistiske hendelsene over meg, hårene reiser seg på kroppen og jeg sitter igjen med et tårevått ansikt. Jævlig, det er rett og slett jævlig. Dødstallene stiger, mange er kraftig såret og ikke minst er det mennesker som sitter igjen med et dypt savn etter dem som har måttet lide en så tragisk død. Mange vil kanskje rette sin oppmerksomhet til gjerningsmannen bak dette, og ikke misforstå meg han fortjener hatet fra samfunnet. Dog synes jeg gode tanker og energi burde sendes til de som er rammet av denne tragedien. Ring de du er glad i, forsikre deg om at alle har det bra. Kjenner du noen som ble utsatt for gårsdagens tragedie, vær der for dem, bruk din energi til å spre kjærlighet så langt det lar seg gjøre. La oss bidra til at kjærlighet og samhold er i fokus i dag.

Selv føler jeg meg ytterst liten og ubrukelig etter denne tragedien. Hva gjør man for å hjelpe? Jeg har lyst til å bidra, hjelpe de sårede, gi komfort til de som er rammet. Det jeg må er å jobbe, dagen må gå sin vanlige gang, selvom jeg er helt kvalm etter alt som har skjedd.  

SERIENERDDere kan jo tenke dere hva jeg skal gjøre i dag,- heele dagen! 

FIN UKE

Hvor skal jeg begynne beskrivelsen av uken på hove? Dra dit, lev det og nyt en fantastisk stemning. Det var så utrolig mye bra musikk at det går helt rundt for meg. Første rad på Robyn var kanskje det beste, eller siste kvelden med deadmau5. Liker egentlig ikke sånn musikk som sistnevnte, men der og da, med stemningen, mørket og showet var det helt amazing. 

Rehabiliterer fortsatt litt etter uka, men det kommer seg. Er også uten internett helt frem til i morgen, så derfor har det blitt litt lite blogging, egentlig. Har også vært mye å gjøre etter at jeg kom hjem. Det er tross alt sommer og sol, så nyter livet litt ekstra nå. Alt er liksom så bra for tiden.


Oppdatering fra festivalverden

Jeg sitter på en lånt iPad ved stasjon dagbladet. Det regner ikke, men pøser, så nå passet det med litt mister padd. Utenom regnet er Hove særdeles bra.. Linkin park var kanon, og i dag blir det robyn. Blir bare en liten oppdatering, siden jeg verken har bilder eller egen Mac. Den ble ikke med hit for å si det sånn, for jeg sover strengt talt i telt. Har funnet ut at jeg ikke er mye til telt menneske mens jeg har vært her, dog går det for noen dager så lenge det ikke regner!!! Nå må jeg løpe for litt vinkonsuming og musikk. Hadde tross alt en hvit dag i går, haha. Snakkas bloggfolket:o)

KlAR TIL HOVEFESTIVALENDa var jeg pakket og klar til festival. Snakkes om en uke :-D

LYKKE LIJeg nyter livet på dager som denne. Strålende sol, volleyballspill og full avslapping. For en herlig helg dette har vært. Håper dere også har fått kost dere i det finet været. 

BILDEDRYSS fra 17 maiHer holder mor talen som ble skrevet natt til 17. Kjempeflinke Tonemor :-)Etter en altfor lang dag med toggåing, talehøring og masse god mat var Tinabestis og jeg konferansierer for noen band på messa. Skikkelig på sparket, men vi er jo superteam, så alt går for oss :-) Haha. Håper dere hadde en flott feiring i går. 

Water for elephants

Nå som jeg ikke er helt i farta får jeg tid til å kose meg litt ekstra her i heimen. Jeg har spist årets første jordbær. Kost meg med bøker. Satt opp litt inspirasjon på veggen og ryddet bort mye strikk og ull som jeg ikke lenger trenger i skapet. Nå er det bare herlige vårklær som henger igjen på stativet mitt, og jeg gleder meg til å ta alt sammen i bruk med en denimshorts og noen sandaler. 

Også så jeg den nydelig filmen, vann til elefantene i går. Herregud, for et stykke film, den er jo laget for meg. Skal prøve å få tak i boken omgående, for den skal leses, nytes og bli bladd flittig mye i. Men først skal Gossip Girl og 90210 sees, for nå er seriene endelig tilbake!

MTV Gillette Just Legs

Joda, hvem trenger ikke en ny garderobe nå som våren har tatt over for snø og bitende kulde. Sommeren står for døren, og det hadde ikke gjort noe med en liten runde i butikkene for å sprite opp garderoben. Stem gjerne på meg i Gillette Just Legs konkurransen her , eller last opp ditt eget bidrag som kan føre til en splitter ny garderobe! Show some legs ladies! 

Red riding hoodAlle husker vell lille rødhette, med hår som gull og den søte lille kurven med godt til bestemor. Og ikke minst den store stygge ulven som prøver å spise den søte jenten. Tegnefilmen jeg elsker som liten. Hva skjer så om det hele blir laget med ekte karakterer? Hvem er ulven og hva vil den med rødhette nå? 

Kom nettopp hjem fra rødhette og varulven nå, og jeg må si at filmen i seg selv ikke var mye å skryte av. Plasser så to kjekke menn på lerettet og filmen blir straks noe for meg. Litt slåssing, kjærleik og sorg er alt som skal til for at jeg klistrer blikket fast i skjermen og fortsetter å lete etter popcorn i boksen selvom alt er spist opp for lenge siden.

Synne in the City

Dere husker kanskje at jeg egentlig skulle studere moteledelse i New York denne våren? Det skjedde aldri fordi jeg fikk en ny jobb, og jeg ville reise litt rundt på små turer først. Nå derimot har jeg akkurat meldt meg på til det samme studiet, våren 2012. Kontrakten er på vei i posten, og om ikke såå lenge er jeg på vei til the city. Gleder meg.Ikke nok med det, for i amerika har de som de fleste vet noe som heter spring break. Og da går turen til cancun i Mexico. Når man først er på ferie skal den nytes fullt ut. Så det er ikke feil med litt strand og sol, bare sånn for å få litt avbrekk fra den intense shoppingen og livet i NY.Cafe au lait

For en nydelig dag, med strålende varm sol. Passet perfekt med en liten cafetur på Paparazzi når både solstrålene og utevarmen står på. Først tok søte Caroline og jeg en skikkelig work out på treningsstudioet, for så å ende formiddagen på cafe. 

Det eneste jeg kunne irritere meg grønn over i dag var den uendelige lange ventetiden på noe så enkelt som en caffe latte. Tydeligvis var det noen som hadde bestemt seg for å stjele fra restauranten midt på lyse dagen, når det var stappet med gjester. For en bæænkers altså. Var et dødt prosjekt fra starten det tror jeg. Hvis ikke man har lært seg å være diskre når man først stjæler da, eller velger en cafe hvor du vet at alle er blinde eller naive.

Etterhvert dukket også politiet opp, og vi måtte vente lenge. Hedigvis konkluderte det i at vi fikk alt gratis, noe som gjorde alt greit igjen. Jeg er tross alt blakk. Og gratis er gratis uansett om det bare var en caffe latte.

Det er ganske greit å bo i Norge når finværet titter frem og gradestokken beveger seg laaaangt bort fra minusgrader. Nå begynner jeg å like landet vi bor i igjen, og det er ganske greit i og med at jeg skal bo her en stund til. 

Spring feeling

Herlig morgen. Nå begynner det virkelig å smelte ute, fuglene kvitrer og solstrålene sender endelig ut så mye varme at jeg blir både varm og rød i kinnene mine. Har sittet ute å solstolen med moteblader for å finne litt inspo, og når siste side var ferdig tok jeg opp Vindens Skygge, for å pløye igjennom noen sider der også.

Ikke nok med det, jeg har også gått en lang tur for å få litt frisk luft i dag. Med gummistøvlene godt plassert på beina har jeg plasket og hoppet meg igjennom skogen som forsåvidt ligner mer en elv enn en sti. Nå skal jeg bare nyte resten av solen mens den er oppe, så blir det trening resten av dagen. Det fine treningsmønsteret mitt har vært ikke eksisterende, og det eneste jeg har spist er pizza og hamburger. Var digg egentlig da. Tror jeg har en liten kjærlighet for junk. 

Fikk bestilt tattoo time i går også, og kunsten skal bli plassert i nakken min. Jeg gleder meg veldig. Noen som klarer å gjette hva jeg skal tatovere?? Supermorgen


Dette må være den mest avslappende morgenen i manns minne for min del. Jeg satt å skypet til klokken hadde passert fire i går natt, noe som helt klart gjorde meg trøtt som en bjørn i dag. I en evighet har jeg bare sittet å lest Elle, spist superfrokost og sett tomt på en tvskjerm. Ikke nok med det, jeg måtte dusje i en halvtime før jeg faktisk fikk søvnen ut av øynene. Ingen flere sene skypeprater på meg med det første.

Selvom jeg lurer på hvorfor ikke jeg har brukt skype flittigere før. Altså, det ble godt tatt i bruk når jeg var på andre siden av kloden. Hvorfor ikke bruke det med Tinabestis over veien liksom?? Mye bedre enn telefon, for da kan vi faktisk se hverandre og le til vi griner. Nei, skype får tommel opp altså.

PHOTO DIARY FROM THE NORTH # 1

 

Jeg blir helt døgnvill etter flyturer, eller fly som går så tidlig at jeg må stå opp før solen har vist seg på himmelen. Ikke det at solen viser seg så mye for tiden, I hvert fall ikke her oppe I nord. Det blir bekkmørkt før klokken er to, og jeg tror det er midt på natten når jeg våkner.

I går var bare en stor rehab dag, hvor jeg spiste sov, våknet litt for å spise, for så å legge meg igjen. Det er deilig å være helt utvilt for en gangs skyld. Trenger det etter den intensive jobbingen jeg har holdt på med. En uke her, med bare god mat, soving, tvtiting og lesing er skikkelig reparering.

Selvom vi faktisk har gjort noe konstruktivt I dag, som å hogge eget juletre. Tante har nemlig bare plastik tre, og det funker ikke for meg. Nå blir det heldigvis jul I heimen, med skikkelig selvhogget tre : -) Her har vi foresten ikke nett, så nå er jeg nede hos naboen og sniker litt, haha. De kommer til å få mye besøk av nettavhengige meg I dagene som kommer. Men nå må jeg gå tilbake til historien om Pi, boken altså.

hits