Marokko 2011

Photo diary Morocco # 4

Her kommer alle de vakre bildene fra siste dagen, heh. Mye sol og lite søvn, pluss masse alkohol er jo bare dømt til å gå dårlig. Hadde det superfestlig, selvom det ble en rimelig tidlig kveld på meg, ettersom jeg fant det best å bare finne min egen seng før det smalt. Savner ferien veldig nå som jeg hele tiden ser på bildene for å legge de ut. Tror jeg kommer til å bli deprimert av denne kulden, blir lei meg bare jeg ser ut av vinduet.

Heldigvis skal jeg møte nydelige Caroline etterpå, og søte mennesker lyser opp den ellers kalde hverdagen min for å si det sånn.

Photo diary Morocco # 3
Photo diary Morocco # 2

En uke går fort dere, i hvert fall når man koser seg gløgg ihjel. Soler og surfer masse, og bare sluker alt man kan på den korte tiden. Må innrømme at det var en smule deilig å komme hjem også, til egen seng, varm dusj og mammas kokkelering. Selvom jeg helst skulle likt å satt meg på et nytt fly til varmere strøk igjen. Kulden, nei den er ikke jeg laget for.

Nettet der nede var som jeg sa ikke samarbeidsvillig, så nå kommer det bare masse bildeinnlegg litt fremover. Kameraet bare plasserte jeg i andres hender, så litt knipsing ble det jo til. Tror faktisk jeg bare skal ligge her i sengen i hele dag, se på bilder og legge de ut. Blir bare deprimert av å se på været utenfor huset, uansett.

Let's jumpNå er det nesten sånn at jeg bare blir her nede noen uker til. Alt er så idyllisk, vakkert og enkelt. Du tar med deg surfebrettet ned på morgenen, og surfer til armene ikke klarer å padle lenger. Så legger du deg på stranden, varmer kroppen og kjenner at solstrålene virkelig tar. Etterpå er det enda mer avlsapping på takterassen, litt mat her og der og til slutt kosetime i en sofa, med film og snop.Har ikke engang lyst til å la tankene vandre til hva slags vær som venter hjemme i Norge..Paradise

I dag har vi vært å badet i Paradise Valley, eller noe sånn. Der var det nydelig, med klipper vi kunne hoppe fra, rutsjebaner av stein og deilig ferskvann. Dagene her nede er perfekte, utenom at de ikke har vann i dusjen i denne byen. Jeg dro på fem stjerners hotel i går, sov i en himmelsk seng og dusjet i førti minutter. Endelig er jeg ren igjen.

Ellers så prøver vi nå på gjennoppliving av macen til Tina. Stakkars. Det var vannlekkasje på rommet i natt, og den lå uheldigvis på gulvet. Så nå er det begravelsesmodus her.

Photo diary Morocco # 1

Kunne ønske jeg bare kunne bli her mange uker. Nå skal jeg ned å surfe igjen, mens solstrålene skal streife over meg. Livet er herlig her

Surf's upNettet her er så tregt at jeg ikke orket å ta meg bryet med å laste opp noe som helst av bilder, nesten. Det er i hvert fall kjempe fint og og mye varmere enn hjemme. Marokko, er ganske bra frem til nå, og blir sikkert enda bedre snart, for nå skal vi nes å surfe. Surfs up!

hits