Dagens antrekk

NEW BLOG

Minner bare på at jeg nå har ny blogg hos femelle, og den finner du HER.

Femelle

Da har jeg begynt å blogge på femelle. Helt ny start, i og med at jeg ikke fikk med meg de gamle bloggpostene over. Håper dere følger meg videre selvom jeg flytter over. Skal flytte bloglovin og noen poster over, utenom det blir alt nytt. Herlig å starte med blanke ark, da skal jeg bli litt flinkere enn det jeg har vært. Litt mer oppdateringer og kanskje en smule mer personlige poster. Dere finner meg HER.

EDIT: Dere blir nå videresendt direkte til den nye bloggen! Og bloglovinfølgere blir ført over i løpet av dagen. Håper dere vil følge meg videre på reisen! 
Smile like you mean it

Jakke Fra Tyrkia // Bukse Cheap Monday // Genser H&M // Bluse Acne // Ring Yves Saint Laurent // Skjerf Gina

Nå har all julepynten kommet opp i gatene, lysene er tent og ikke minst, juletreet på torget er på plass. Syns alltid de begynner så utrolig tidlig med disse juletingene, men i år var det helt greit, for nå har jeg faktisk begynt å få en liten julefølelse i kroppen selv. Og det pleier jeg ikke engang å få dagen før julaften... Så dette var noe nytt.

Dagene går til trening, og i dag var intet unntak. Tabata-timer skal virkelig ikke undervurderes, det er sikkert og vist. Er helt kakedeig i kroppen, så nå skal det bli deilig med god mat og svslappning. Ha en super kveld alle sammen!

DAGENS ANTREKK - Boots and a cape

Genser LNA // Cape Gina T // Veske MBMJ // Boots Din Sko // Ring Yves Saint Laurent // Skjerf LV 

Det ble en rolig helg på meg, med godt selvskap, mat og masse godis. I går spilte jeg masse Mario med Kristina, og nå har vi snart rundet hele spillet. For en nerd B-) Elsker det. I dag begynner jeg ikke før sent på jobben, så hadde egentlig tenkt å sove helt ut. Det ville ikke kroppen. Det månedlige ødelegger alt, og nå har jeg ligget som et slakt halve dagen. Lite kult. Etter en god dose smertestillende er jeg klar for å vandre til jobben. Egentlig har jeg bare lyst å surmule for meg selv, med mario til selvskap. Hadde vært særdeles bra på en dag som denne. 

DETAILS

Sko Karen Millen // Cape Zara // Cuffs H&M // Smykke Fra Victoria's Secret badedrakt

Det blir en rolig helg på meg. Etter åtte timer på jobben er jeg helt ferdig, rett og slett. Dagen har gått i ett, med så mye å gjøre hele tiden. Koser meg med freia sjokoladehjerter og Harry Potter. Snart kommer det litt besøk, og da skal det spilles Mario Kart :-) Elsker det spillet! Ha en fin helg. 

DAGENS ANTREKK - Lag på lag

Jakke Vintage // Cardi Bruuns Bazaar // Veske Mulberry // Lue Paris // Sko Din Sko // Belte Bik Bok // Topp Filippa K

Kan ikke akkurat si jeg har hatt verdens mest produktive dag. Etter en ganske hard lørdag er jeg fortsatt ikke helt i vater, og forkjølelsen har kommet for fullt. Det får jeg takke meg selv for, etter at altfor mye alkohol fikk innpass.. I går var det et stort kalas i hodet mitt, dere skulle bare visst. Skal dra meg selv litt i nakkeskinnet i dag, og kjøre på med noen timers trening, for det er akkurat hva jeg trenger i dag :-) Ellers så har dagen gått til nettkikking, har funnet meg den perfekte kjolen fra Topshop til årets julebordsesong. Håper den fortsatt er der når jeg reiser ned om tre uker. 

DAGENS ANTREKK - Stripes and denimSkjorte Acne // Tee H&M // Bukse Cheap Monday // Veske MBMJ // Solbriller Rayban // Belte Moschino // Skjerf Tiger of Sweden

Jeg har sovet tolv timer, to dager på rad. Tror kroppen virkelig trengte å ta seg inn igjen, for så mye søvn har jeg ikke trengt på lenge. Nå skal jeg kaste meg litt rundt før det blir noen timer på jobben. For så å løpe rett til jobben min på treningssenteret. Velkommen tilbake, stressende liv. Der var de dagene med totalt avslapping ferdig. Snakkes.

DAGENS ANTREKK - New jacketJakke Tyrkia // Boots Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Lue Paris // Belte Moschino

Nå er hverdagen tilbake til normalen, med masse trening og jobb igjen. Det tar ikke lang tid før man er inne i de samme kjedelige rutinene igjen, de samme treningsvanene og menneskene. Selvfølgelig er det koselig, dog trenger jeg også forandring i livet mitt, hele tiden. Jeg trenger å reise, jeg trenger å se nye steder, da lever jeg best. Teller ned til London nå, for fullt. Gleder meg så til å sette meg på et fly igjen :-) Og ikke minst å handle litt også, det blir det nemlig ikke så mye av på disse sydenturene. Selvom jeg fikk med meg denne hvite jakken hjem denne gangen! Perfekt for vinteren. 

Foresten, tok teorien i går... Og bestod. Nå er jeg endelig klar for den etterlengtede oppkjøringen!!!

LEMON TREEBle kjent med en skikkelig flink fotograf i Tyrkia, som knipset masse bilder. Savner å hoppe rundt i kjoler. Er litt cry baby merker jeg, haha. Blir alltid sånn etter at jeg har kommet hjem fra en reise.  

SIDE RESORTHerremalla, det er deilig med sol på kroppen igjen. Ligger for det meste å sløver ved bassengkanten, spiser og koser meg. På kvelden er det relativt kaldt, men får heldigvis noen timer på dagen med oppimot tredve grader, så det er fint. Nå har jeg nettopp spist, og det er tid for å dagens show. Snakkes superfolket.

DAGENS ANTREKK - Red jacketFilm og godis. Fast five på skjermen er ikke feil etter en dag med jobbing. I morgen blir det trening fra morgen til kveld, men noen spisepauser i mellom. En uke med jobb og trening før jeg reiser til varmere strøk. Det skal bli herlig. Litt sol på kroppen før kulden setter inn for fult er ikke feil. 

GÅRSDAGENS ANTREKK

Genser Bik Bok // Sko Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Jeans Nudie // Jakke French Connection

Nettopp kommet hjem fra jobb, nå blir det film og catch up med en venn. Må lade batteriene til i morgen for da er det jobb igjen. Jobbehelg igjen. Nå skal batteriene lades. 

DAGENS ANTREKK - Cold days

Cape Filippa K // Sko Din Sko // Veske Mulberry // Bukse Zara // Klokke Calvin Klein // Skjerf Lindex

Egentlig hadde jeg bestemt meg for å ikke trene så mye denne uken, - det ble ikke noe av. Har vært trening hver eneste dag, og dagen i dag er intet unntak, siden det er min spinntime i dag. Skal få i meg litt mat, før jeg drar inn å sykler en time. I morgen har jeg endelig fri fra jobben, så da kan jeg sove lenge, lese bok, trene dobbeløkt og reise til mimmi for middagsmat. Gleder meg til i morgen, det blir en fin da.

GÅRSDAGENS

Sko Din Sko // Bukse Cheap Monday // Veske Marc by Marc Jacobs // Jakke Muubaa // Skjerf Lindex

Denne uken har det vært mye jobbing, og altfor mye trening. Med lite søvn om natten har jeg nesten ikke fungert på dagtid. Tre, fire og fem timer har vært maks inntak, og når jeg da hadde jobb klokken åtte ble det ikke akkurat mange timene på øyet. De to siste dagene har jeg heldigvis fått samlet meg litt igjen, og jeg sliter ikke så mye med å få sove om natten. Ei heller fikk jeg tatt teorien.. Med min flaks dere, så lå hele serveren til kjøreskolen (på landsbasis) nede, og jeg satt i nærmere to timer uten å få tatt prøven. Det er så typisk min flaks... Uansett, den skal taes på mandag, nå har jeg til og med ordnet meg fri, så jeg kan smette bort å ta det. Nåde verden om noe skjer da.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en spinn seksti, som jeg har kjørt. Middagen står på bordet, og jeg skal kose meg resten av kvelden, før det blir en full jobbedag i morgen. Ha en fin helg superfolk :-)

Knitted sweater and boots

Nå verker kroppen, dog er det en god følelse. Det er den følelsen du får etter en hard treningsøkt, du er sliten men sitter fortsatt igjen med endel energi i kroppen. Merker at det har blitt mye trening i det siste, kanskje litt for mye. Etter denne uken blir det en uke med lite trening, må hente meg inn igjen. I dag blir det dobbel økt, morgen og kveldstrening. Jeg er bare hjemom for å restaurere litt og lese til teorien. Den skal jeg ta i morgen.. Tenk at jeg skriver det. Jeg er så redd for å stryke, dere aner ikke. Men så lenge jeg ikke har den får jeg ei heller oppkjøring, så jeg må bare ta den. Sier til meg selv at det bare er å ta den igjen, og det er det for så vidt også. Skulle bare vært så inderlig deilig å ha den overstått nå, med en gang :-)

Sunday - Converse and a baby blue sweaterGenser Acne // Bukse Cheap Monday // Sko Converse // Veske Mulberry // Skjerf H&M

Jeg ser på tangerudbakken på tv, spiser god mat og boller. Har godt selvskap, og like fint selvskap på skype. Finfin søndag, etter noen timer med trening. Ha en super kveld alle sammen. Over og ut :-)

DAGENS ANTREKK - Dream away

Cape Filippa K // Skjorte Acne // Sko Din Sko // Ringer YSL & Gina T // Clutch Mulberry

Deilig med litt fri på en lørdag. Selvom hver dag jeg har fri er som en lørdag for meg, siden jeg ikke går på noe skole. Uansett, enda bedre når det faktisk er lørdag. Har bodd på treningsstudioet mesteparten av dagen, med hovedfokus på styrke av ben og mage. Måtte pushe meg selv uten PT i dag, men det gikk bra. Nå drar jeg snart til en kompis for å se på film og spise taco, før jeg tar turen til Simone. Er ikke noe særlig å være uten mennesker for tiden, siden jeg er så vandt med å ha folk rundt meg 24/7. Ikke likt meg, som trenger aleneselvskap annenhver dag.. 

DAGENS ANTREKK

Jakke Vintage // Genser LNA // Bukse Zara // Veske MBMJ // Ring Yves Saint Laurent // Skjerf Filippa K

Jeg har hatt mye fri de siste dagene, så det har blitt endel trening og tid til sosiale ting. Litt deilig, samtidig som jeg ikke vet hva jeg skal fylle resten av tiden med, siden jeg er så vandt til å være på jobben. Stort sett der jeg bodde i sommer. Nå har jeg flyttet inn på treningssenteret istedet, og det er like greit. Besøket mitt har nettopp reist, så nå blir det kokkelering på kjøkkenet før jeg skal ha spinntimen min. For en flott jobb altså :-)

DAGENS ANTREKK

Cardi Zara // Topp H&M // Sko Din Sko // Ring Yves Saint Laurent // Bukse Cheap Monday

Jeg har trent med personlig trener hele morran, så nå kan jeg virkelig nyte fredagskvelden, med sjokolade og smågodt. Skal slenge inn en film, og ha en skikkelig jentekveld med Simone. Dette blir en fin kveld. Håper dere får en super helg. Jeg skal jobbe og slite! Nå må lommeboken fylles opp igjen. For det trengs virkelig.. 

DAGENS ANTREKKTopp Acne // Jakke Zara // Skjørt Gina T // Sko Din Sko // Smykke H&M

Dagen har gått til jobbing, pakket opp varer og hjulpet kunder. Nå er Simone på besøk, så det blir et kort innlegg. Ha en fin kveld videre supre folk :-)

DAGENS ANTREKKJeg hadde tydeligvis høye ambisjoner om hva jeg kunne ikle meg i dag. Selvom solen strålte holdt ikke en enkel blazer kulden ute. Så da ble det tykkere jakke og en stor poncho brukt som skjerf, som måtte gjøre jobben :-) Jeg hopper rundt i ullsokker hvor enn jeg beveger meg. Noe sier meg at denne vinteren kommer til å bli hard. 

Trening får motivasjonen og humøret opp igjen da, så det er bra. Så etter spinntimen min var smilet heldigvis tilbake. Så det var ikke bare ille å komme hjem alikevell. Nå får jeg besøk, så får hoppe i dusjen og fikse meg litt. 

Sneak peak

Solen er fremme i dag, og da kommer også jeg ut av huset mer. Hva denne solen kan gjøre med meg er et mirakel. Jeg prøver å komme inn i rutiner igjen, med trening og jobb. Så det ble en times morgenjogg etterfulgt av styrketrening. Senere blir det spinning, og da har jeg vært flink pike i dag også. Senere kommer også Simone på besøk, og da kan vi snakke om en ny tur til Tyrkia. Hej hej hej. En måned, så er jeg tilbake der jeg hører hjemme. 

DAGENS ANTREKKI kveld har jeg Pretty Little Liars maraton, med sjokolade og god mat. Trenger noen timer i sofakroken før jeg kan gjøre noe som helst. Uken har vært stappet med gjøremål, jobb og trening, - så det å kunne hvile litt skal bli godt. 

SPREAD YOUR WINGS AND FLY

Jakke & bukse Zara // Sko Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Topp Gina Tricot // Solbriller Rayban

Siden sist har det ikke skjedd mye, jeg har jobbet og vært på trening. For et stort sjokk, ikke sant? Fikk tid til en liten cafetur med søte Caroline i dag før jobb, så det var veldig koselig. Nå skal jeg vell egentlig bare få i meg noe mat før jeg stuper i seng. Ja, klokken er ni, og ja, jeg skal legge meg. Merker at kroppen trenger endel mer søvn nå som det blir mye trening. Natta!

LIPSTICK JUNGLESkjorte Vintage // Veske Mulberry // Sko Acne // Klokke Calvin Klein 

Rommet mitt ser ikke ut, det ligger klær i store hauger og jeg kan såvidt gå uten at jeg tråkker på noe. Så resten av dagen blir det rydding på meg. Mest har jeg lyst til å legge meg ned, se på en film og spise digg. Det er hardt med vin dere. - Fy søren!

HELLO FRIDAYJakke Zara // Sko Din Sko // Belte Moschino // Topp Wildfox // Briller Rayban // Ring Yves Saint Laurent

Etter gårsdagen har jeg fått en skikkelig feriefølelse i hele kroppen. Så når jeg måtte tidlig på jobb i dag ville jeg egentlig bare snu meg rundt, skru av vekkerklokken og få noen timer til på øyet. Regn, vinkos og hygge i går kveld ga mersmak, så det var nedtur når hverdagen kalte igjen. Nå blir det bare en kjapp matbit før det skal trenes mer. Det blir spinning og introduksjon av timen min i dag, så det blir helt sikkert bra. Deretter løper jeg rett til middagskos og kinokveld. Dette blir en fin kveld. Håper dere også får en flott helg, superfolk! 

TAR MEG EN TUR TIL TYRKIA

Topp Zara // Boots Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Klokke Bvlgari

Da var jeg ferdig med min første spinnetime som instruktør, alene. For en fin jobb. Også får jeg jobbet der noen ganger i uken også, i resepsjonen. Blir vell til at jeg omtrent flytter inn der de neste månedene, sånn utenom når jeg må selge litt sko. 

Har fått bestilt tur til Tyrkia i dag også, så da blir det litt sol på meg om to uker. Det skal bli utrolig bra. Nå skal jeg spise masse, og legge meg tidlig. I morgen blir det en ny time med personlig trener, så da må det lades igjen. Mye treningssnakk på bloggen merker jeg nå, men men er jo det jeg driver med for tiden :-) Natta!

UNDER THE BOARDWALK

Boots Din Sko // Klokke Bvlgari // Tee Wildfox // Solbriller Rayban

Supertrening i dag!! Jeg er i skikkelig i treningsslaget for tiden. Jej. Ellers er det salg av sko som gjelder, og litt sosialt på kvelden. Må bruke dagene fornuftig nå som det nærmer seg vinter og jeg som regel ikke går utenfor husets vegger utenom når jeg absolutt må jobbe. Nå er det natta, må lades opp igjen. 

DAGENS ANTREKK


Cardi Zara // Skjorte Acne // Sko Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Skjerf LV // Ring Topshop

Etter en dag med mye påkjenning for kroppen blir det restaurering i sofakroken hele kvelden. Jeg skal ikke bevege meg mer enn nødvendig, bare spise godt med mat og lade opp alle batterier. I morgen blir en lang dag, med jobbing, masse trening og litt sosialt med venner innimellom. Får bare løpe fra det ene til det andre. Ha en fin kveld :-)

I'M YOURS

Tee Acne // Skjorte Gina Tricot // Sko Converse // Veske Mulberry // Klokke Bvlgari // Belte Bik Bok

Jeg er nesten ikke hjemme om dagen, utenom de timene jeg sover. Enten så jobber jeg på jobb nummer en, eller på jobb nummer to og tiden som blir til overs trener jeg selv. Nå skal jeg så inn i form som jeg aldri har vært før. Det er ubeskrivelig deilig å kjenne at jeg har masse overskudd, glede og energ i kroppen. Den skal forberedes til vinteren, som er forferdelig hard her hjemme. Hadde personligtrener time i dag, så nå skal styrkeprogrammet for meg skreddersyes. Herlig ! Pretty Little Liars skal settes på og vises på macen resten av kvelden. Snaiks. 

DAGENS KLEDNING

Jakke & Skjorte Acne // Sko Din Sko // Veske Marc by Marc Jacobs // Bluse Calvin Klein

Jobb, jobb og jobb. Det er sånn dagene går, som alltid. Kjenner at jeg begynner å bli lei av denne jobbingen igjen, og jeg er faktisk klar for skole. Tro det eller ei. Dog blir det fortsatt litt fri på meg etter sommeren, hvor jeg må samle inn alt jeg kan i lommeboken før noen måneder i New York. Sparer og sparer, for dette gleder jeg meg til. Driver å ser på leiligheter nå, og kikker på ting jeg har lyst til å adde i skapet mitt. Ååå, jeg vil på tur nå. 

DAGENS ANTREKK

Shorts Filippa K // Skjorte Gina T // Sko Din Sko // Ring Yves Saint Laurent // Smykke Fra en bikini

Jeg har brukt mange timer av dagen på klipp og stell av håret mitt. Etter all badingen og solen har håret fått gjennomgå mest, så det trengte virkelig litt stell hos frisøren i dag. Etterpå var det som vanlig jobb, og nå blir det en løperunde i skogen før jeg skal ta en tidlig kveld. Må trene meg opp litt igjen, for jeg har fått en ny jobb, - som spinninstruktør :-) Gleder meg veldig til det. Da får jeg gjøre noe jeg elsker, samtidig som jeg får betalt. Syns det er en ganske grei deal. 

INSPIRASJONStockholmstreetstyle // 5inchandup // Fashiontoast

DAGENS ANTREKK

Kjole Bik Bok // Skjorte Acne // Smykke H&M // Sko Din Sko // Solbriller Rayban // Veske Gina T

Nå har Tinabestis akkurat slått leir i huset mitt, så nå blir det vinkos og fiksing før vi tar en tur ut. Hej hej hej. Sommer er herlig. Kos dere i kveld superfolket. 

WILDFOX TEE

Wildfox Tee

Tee Wildfox //
Shorts Rag & Bone //
Ring Yves Saint Laurent //
Klokke Hermes //
Sko Converse //
Veske Proenza Schouler

RED JACKET AND A TEE WITH STRIPES

Jakke Zara // Shorts Levis // Tee H&M // Sko Acne // Clutch Mulberry // Ring Yves Saint Laurent

Det har blitt mange tidlige morgener på meg denne uken, så jeg merker på kroppen at den ikke har fått nok hvile. Derfor blir det egentlig litt godt med regn i morgen, for da kan jeg være tvslave uten dårlig samvittighet. Selvom jeg ikke klager på solen vi har hatt den siste tiden, - jeg bare føler jeg måå gjøre noe hele tiden, uten tid til avslapping. Jeg løper fra jobb til kjøring, til sosiale begivenheter, stranden eller noe annet. Det er sånn sommeren skal være, dog tror jeg kroppen skal få den hvilen den trenger i noen dager. 

Jeg må også bare si at jeg setter så pris på de søte kommentarene som kommer inn, dere er herlige. Fortsatt er jeg dårlig på å svare, men det betyr ikke at jeg ikke bryr jeg, - for det varmer virkelig :-)  

LOOKBOOK

Si ifra om dere er på lookbook, så kan jeg følge dere :-) Her er i hvert fall jeg.

DAGENS ANTREKK

Topp, shorts & briller   Gina Tricot // Veske Marc by Marc Jacobs // Sko Din Sko // Fjærpynt Marked

I den mest hete varmen har jeg sittet fast i en bil hele dagen. Har endelig hatt glattkjøring, tjohei. Det var faktisk veldig morsomt, med litt syk snurring og nedkjøring av diverse hindringer.. Haha. Nå blir det to langkjøringer på rappen, og så er det oppkjøring. Kan ikke beskrive hvor fantastisk det skal bli å kunne kjøre meg selv rundt til en forandring. Utenom det nyter jeg fortsatt solen, den skal jo snart forsvinner så da er det bare å ta til seg det lille som blir utdelt.

Find myself in wonderland

Belte Moschino // Sko Din Sko // Shorts & Veske Gina Tricot // Topp Filippa K // Solbriller Rayban

Fikk gå noen timer tidligere fra jobben, så nå skal jeg rett på stranden. Love.

Being bad feels really good


Genser LNA // Sko Din Sko // Solbriller Rayban // Ring Yves Saint Laurent // Veske Marc by Marc Jacobs

Bloggen blir litt nedprioritert i dette fine været. Jeg nyter heller en dag full av sol og strand enn å sitte på min kjære mac. Ikke det at jeg får sånn altfor mye sol med all den jobbingen jeg fyller tiden med. Dog prøver jeg å få alle de solstrålene jeg kan før og etter jobb :-) Håper dere også koser dere med godværet, det må nytes mens vi har det. 

DAGENS KLEDNINGShorts   Gina Tricot // Topp   Calvin Klein // Sko   Din Sko // Ring Yves Saint Laurent // Veske Marc by Marc Jacobs // Briller  Rayban

 

HERLIGE DAGER

Skjørt   Gina Tricot // Bluse   By Malene Birger // Ring   Yves Saint Laurent // Solbriller  Rayban


Selvom det er endel jobb for tiden gir været meg nok energi til å holde på hele dagen. Mye bading, vollyball og god sommermat. Alt er herlig igjen, - sol er alt som skal til. 

DAGENS KLEDNING

Topp Gina Tricot // Cardi Zara // Skjørt Vintage // Sko Din Sko // Solbriller   Rayban // Clutch Mulberry

Jeg trenger å bruke bloggen som fristedet mitt nå. Det har vært lite blogging i det siste, og det kan jo hver mann skjønne grunnen til. Dog er det viktig å ha ett sted man kan trekke seg tilbake, hvor man slipper å tenke på noenting, bare det samme gamle. Så nå fortsetter bloggingen min som normalt, omtrent, for jeg må rett å slett komme meg litt bort fra nyhetene i ny og ne. Sitter plantet forran en avis, en tv eller nettet så og si hele tiden utenom jobb. Alle trenger å få tankene bort fra det vonde, det er viktig. Hjerte. 

DAGENS ANTREKK


Skjorte   Acne // Topp & Ring   Gina T // Clutch   Mulberry // Belte   Moschino // Sko   Acne // Klokke CK

Jobb, trening og jobb trening. Det er slik dagene brukes. På dagen står jeg i butikken for å selge sko, - selvfølgelig når finværet slår til, og når jeg er ferdig tar ikke solen like bra så da kan jeg like gjerne komme i form med trening. Det er skikkelig herlig å være i rute igjen, - energien er tilbake, jeg sover lettere og det beste, jeg kan spise hele tiden. Vell, det gjorde jeg før også, men nå trenger ikke samvittigheten å lide for det. Caro og jeg har virkelig satt inn støtet når det gjelder trening nå. 

 

SUMMER WHERE ART THOU?

Sko   Din Sko // Shorts   Filippa K // Genser   Topshop // Jakke  Vintage // Skjerf  LV // Veske MBMJ

Da var jeg tilbake med full jobbing. Det blir ikke mye tid til overs når man jobber tolv til åtte vakter, men lommeboken fylles og da klager jeg ikke. Bare litt. Kjører mye om dagen da, nå blir det snart lappen. På tide, åja. Ellers så prøver jeg å komme inn i treningsrutinene mine igjen, det har blitt altfor mye vin og festival den siste tiden, så nå må noe gjøres. Etter at jeg har kost meg med godid på kino i dag selvsagt :o) 

DAGENS KLEDNING

Cape Filippa K//Topp  H&M//Shorts Gina T//Sko Din Sko//Veske Marc by Marc Jacobs//Klokke Calvin Klein

Denne helgen har vært ganske innholdrik, med full jobb og slottsfjellsfestivalen. Lørdagens jobbevakt var en prøvelse å komme seg igjennom, nesten et mirakel at jeg var klar med nye batterier etter ingen søvn og altfor mye konsum av vin når dagen var ferdig. Gøy var det i hvert fall. Men neste år blir det ingen jobbing på meg under festivalen. 

Jeg har ikke gjort mye i dag, prøver fortsatt å komme meg etter gratis drikke på afterparty, når ting er gratis går det ikke ann å ta litt. Det er et ukjent begrep. En liten kjøretime ble det dog, og nå er jeg tilbake med the big bang theory. Bare en seong igjen så er jeg ferdig.. Dere har ikke en god serie å anbefale meg da?

STILL WAITING

Genser   LNA // Boots   Din Sko // Veske   Marc By Marc Jacobs // Ring Yves Saint Laurent


Alle er på slottsfjellet i dag, utenom meg. Jobb hele dagen, og tidligvakt i morgen gjør at jeg ikke kommer meg ut av huset i dag, og befinner meg nok en gang foran tvskjermen med The big bang theory rullende. Gleder meg til lørdagen kommer, da skal jeg endelig få litt festivalstemning selv. Først må jeg bare igjennom 16 timer til med jobbing. Juhu. 

I CAN NEVER BELONG TO YOU

Cardi   Gina Tricot // Sko   Din Sko // Shorts   Levis // Tee   Wildfox // Solbriller   Rayban // Belte   Bik Bok


I går var jeg på Harry Potter premieren, og for en film. Jeg føler jeg liksom kjenner den lille gjengen fra trylleverdenen, har tross alt vokst opp med bøkene. Så jeg måtte nesten få med meg avslutningen på film også.

Ganske trøtt i kroppen måtte jeg jobbe tolv til åtte i dag, så nå skal det bli bra med en seriekveld, - igjen. Beste kvelden.

WALKIN' ON SUNSHINE

Klær   Alt fra Gina Tricot // Sko   Din Sko // Solbriller   Rayban // Smykker  Marked i Marokko


Formiddagen har gått med til kjøring, masse kjøring. Nå er jeg skikkelig god.. Føler jeg. Det blir i hvert fall glattkjøring og langkjøring neste, og så får jeg bare vente på oppkjøring. Gjett om det endelig skal bli deilig å ha den lappen i lomma. Jeg er så treg at det nesten er litt flaut. Etterpå var jeg rimelig klar for en soletime ute, noe som ikke skulle skje. Nå bærer det nemlig inn på jobb for noen timer, og jeg trenger timene, men akk som jeg kunne ønske denne kroppen kunne fått litt soling i dag. Kanskje i morgen. 

DAGENS ANTREKK//FREE SPIRITCardi   Zara // Shorts   Levis // Belte   Moschino // Topp   Calvin Klein // Sko   Din Sko


Det har blitt veldig lite søvn de siste dagene, så denne natten sov jeg lik en sten, bokstaveligtalt. Jobbetimene i går var en prøvlese å komme seg igjennom, dog med mye kaffe og cola går det meste, uansett hvor trøtt jeg skulle være. Vell, det passet igrunn bra at dagen i dag heter sønda og at jeg ikke hadde noe på agendaen. Utenom litt besøk, som forøvrig klippet hele plenen min mens jeg latet meg med en bok. Det var snilt :-) Nå skal vi se på film resten av kvelden.

DAGENS ANTREKK

Skjorte   Acne // Shorts & Tee   Filippa K // Veske   Mulberry // Sko   Din Sko 


Når et barnelager skal telles og varer må pakkes opp blir fridagene mine ofte til jobbedager. Selvom åtte er ganske tidlig for meg er det utrolig hvor mye mer jeg får ut av dagen. Plutselig har jeg tid til et cafebesøk før jeg reiser hjem. Og selv da kan jeg ta en lur før jeg igjen tar meg tid til sosialitet. Tror jeg må ha fler tidligvakter. Da får jeg plutselig et liv. Herregud, jeg har faktisk et liv. Ditta skal feires. 

LOVE POTION N`9

Genser   Wildfox // Bukse   Zara // Sko   Acne // Skjerf   LV // Jakke   Acne

Det er en deilig følese å våkne når du har huset for deg selv en lang stund fremover. Jeg kan rote, rydde og hoppe rundt som jeg ønsker. Ingen kan forstyrre roen når jeg jeg leser eller tar meg en liten lur midt på dagen. Hadde bare solen sendt ut noen stråler tror jeg dagen ville vært perfekt. Stort ord, men slik er det om dagen. Alt er så bra. 

CHILD OF SUMMER

Skjorte   Acne // Shorts   Levis //   Klokke   Bvlgari // Sko   Din Sko // Veske   Mulberry


Woah, sjekk ut blåmerkene mine på bena, de er ganske syke og det er mange av de. Slik går det på festival når du absolutt skal stå fremst i midten for å se Robyn og Linkin Park. Sånn kan det gå. 

Det er fint vær i dag, så jeg har prøvd å jobbe litt med fargen, latet meg og lest i Drageløperen. En skikkelig latmannsmorgen med andre ord. Fikk til slutt kastet på meg noen klær, for nå blir det litt sosialisering resten av kvelden. Sommer og sol gjør noe med meg, for plutselig har jeg ikke lyst til å være verken inne eller hjemme lenger.  

DAGENS ANTREKK
Genser   LNA // Sko   Din Sko // Briller   Rayban // Veske   Marc by Marc Jacobs
Shit, - jeg har vært våken siden syv. Så tidlig. Føler jeg går i en halvveis dvale nå etter en dobbel kjøretime og endel timer på jobben. Jeg er ikke skapt for en stram timeplan, trenger restaurering og litt fri i løpet av dagen. Tror egentlig det blir natta på meg klokka ti. Har fri i endel dager nå så det blir nok av fritid. Er så ufattelig deilig å våkne opp, gjøre ingenting og så dra på stranden, sole seg eller spille litt volleyball. Sommer, sommer, jeg er glad i deg jeg. 

DAGENS ANTREKKShorts   Levis // Topp   Gina T // Jakke   Vintage // Sko   Acne // Solbriller   Topman 
Enda en dag med jobbing er over, og nå er det offisielt helg for min del. Det liker jeg. Etter en runde med stell og fiksing blir det vinkos med Tinabestis før vi tar oss en tur ut! Tror dette blir en fin lørdag. Håper alle koser seg masse i kveld :o) Sola skinner og alt er best. I hvert fall her. 

ACNE DENIM OG NY LEVIS

Jakke  Acne // Topp  Gina T // Veske  Mulberry // Sko  Acne // Ring  Yves Saint Laurent // Belte  Bik Bok


Det ble en fin kveld i går, med grilling, vin og litt tvspill. Ingenting er bedre enn en kosekveld med vin og hygge. Ikke like gøy å måtte åpne butikken i dag tidlig siden det ikke ble så mange timer på øyet, men det gikk jo fint siden jeg bare skulle jobbe seks timer. 

Himmelen er det eneste jeg kan sette fingeren på i dag, og si at jeg virkelig ikke liker. Nå har den gått helt lekk og det bøtter ned her hjemme i Tønsberg. - Og jeg som skal ut å spille volleyball nå. Håper det blir litt bedre snart, så jeg får rørt litt på kroppen.

Også fikk jeg levisshortsen min i går da. Endelig er jeg komplett til ukens festival. Jippi.

FLOWER PRINT
Topp   Gina T // Shorts   Vintage // Ring   Yves Saint Laurent // Sko   Din Sko // Briller   Topman // Veske   Marc by Marc Jacobs

Den siste timen var det ikke en sjel å hjelpe i butikken, på grunn av kveldens festligheter. Jeg verket etter å kunne komme meg hjem, til god mat, familie og hygge. Dette blir en fin kveld. Men ellers tidlig, siden jeg må åpne butikken i morgen. Typisk.

Acne Tee And A Hat

Belte   Bik Bok // Cape   Filippa K // Sko   Din Sko // Tee   Acne // Bukse   Cheap Monday // Hatt   H&MNå blir det en times soling og boklesning før jeg skal spille volleyball resten av kvelden. Herlig dag! Kos dere i solen, eller halvveis solen som er ute nå. 

 

                             bloglovinbloglovinbloglovin

THAT WHITE DRESS

Kjole   Bik Bok // Solbriller   Rayban // Cardi   Zara // Sko   Acne // Armbånd   Marokko // Veske   Gina T
Det kom kanskje ikke uventet på at jeg også i dag har tilbragt store deler av tiden på jobben. Ikke akkurat verdens mest spennende leseri, men sånn blir det bare når jeg er nødt til å fylle lommeboken. 

I morgen får jeg heldigvis en dag fri, omtrent. Hvor jeg slutter klokken to, og kan tilbringe hele dagen sløvende på stranden, etterfulgt av litt volleyball senere. Slike dager er sommer, og jeg merker jeg trenger litt avveksling fra de vanlige rutinedagene mine. 

ANTREKK

Topp   Gina T // Shorts   Filippa K // Sko   Din Sko // Belte   Moschino // Jakke   MuubaaJobb, jobb og enda mer jobb. Merker jeg snart er klar for en liten ferie, - enda en. Det virker så ufattelig lenge siden jeg var i Kina, så det er nesten litt lengsel etter å slappe av. Bare en uke igjen med full jobb, så blir det hove, musikk og fin stemning. Alt går mye bedre når man har noe å se frem til, da klarer i hvert fall jeg å jobbe med en litt større glød. 

DANCE WITH MEShorts   Bik Bok (Klipt opp) // Topp   Gina T // Sko   Din Sko // Jakke   Zara // Smykke   H&M


Litt sliten i dag, ettersom det ble en sen kveld i går, med mye mye vin, latter og fin stemning. Når man egentlig ikke har tenkt seg ut blir det som oftest en altfor sen kveld. Etterfulgt av de morsomste samtalene på skype. Herlig.

Så jeg har kost meg med bok hele dagen. Lest ferdig Tusen strålende soler og nå har jeg begynt på Idas dans. For noen hjertetreffere og ikke minst fantastiske, grusomme og velskrevne bøker. Får lese litt mer snart, men først skal jeg bare slappe av hos Tinabeste en god stund. Søndager er alltid like behagelige. 

GÅRSDAGENS ANTREKKBukse   Zara // Topp   H&M // Sko   Dior // Clutch   Mulberry // Armbånd   Marked i MarokkoNå er jeg virkelig glad for at helgen har kommet, og søndagen er like rundt hjørnet. Det tar på å jobbe ti timer en dag som tønsbergdagen, og så måtte stille opp åtte timer dagen etter. Føttene verker, ryggen er øm, og hode er et kapittel for seg selv, for der oppe bare suser det. 

Jeg må bare holde humøret oppe ved å tenke på at all denne jobbingen går til New York-turen, og der nede kommer jeg garantert til å trenge hver bidige time jeg har jobbet her hjemme, så da er det verdt alt strevet igrunn. 

Spread your wings and fly butterflyJakke   Zara // Sko   Acne // Solbriller   Topman // Shorts   Filippa K // Topp   Gina TricotJeg er virkelig ikke vandt til å stå opp tidlig, og når jeg måtte være på jobben så tidlig som åtte ante jeg nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hadde lyst til å slenge en rad med sko på gulvet for å okkupere hylla selv, til en liten høneblund. Hvordan klarte jeg å komme meg på skolen til åtte nesten hver dag før? Når jeg tenker meg om gjorde jeg vell egentlig ikke det alltid, men ganske ofte.

Vi har gjort klart til salget i morgen, - det er Tønsbergdagen, med masse salg, mennesker og rot. Jeg takler ikke å handle på slike dager, det er altfor mye folk og jeg finner aldri det jeg skal ha fordi alt ligger på gulvet. Så jeg skal heller tilbringe ti timer på jobben. Lang dag.

Stripes and denim


Jakke   Acne // Sko   Din Sko // Ring   Yves Saint Laurent // Genser   Gina Tricot // Belte  Moschino


Dagen har gått til jobbing, ikke noe mer spennede enn det. Og nå er det egentlig snart natta, for i morgen skal vi gjøre om til salg, og jeg må pent stille opp klokken åtte på morningen. Hei kaffe sier jeg bare.

WALKING ON CLOUDSShorts   Gina T // Vest   Zara // Sko   New Look // Klokke   Calvin Klein // Solbriller   Gina T


Dette har vært en helt fantastisk dag, med solen som har varmet meg, mens jeg har lest i Tusen strålende soler. For en bok. At jeg ikke har fått lest den før nå er nesten synd, for jeg klarer ikke legge den fra meg omtrent. Jeg har vært i skogen å løpt, syklet en tur og trent litt styrke. Endelig ble det litt godvær på de dagene jeg har fri. Humøret er på topp og energien strømmer igjennom kroppen, - nå er livet flott. 

 

                                                                 bloglovinbloglovinbloglovin

DAGENS ANTREKK
Skjørt   Gina T // Bluse   Acne // Clutch   Mulberry // Sko   Tory Burch // Solbriller   Topman


Jeg er like glad hver gang det endelig er tid for søndagens slappe-av-og-gjøre-ingenting dag. Vekkerklokken ringer aldri, og jeg kan late meg hele dagen om jeg ønsker. Og siden det er pinse har jeg bare spist god mat med familien og daffet foran tvskjermen hele dagen. Etter gårsdagen med boblebading og masse vin, som også ble ganske sen var det på sin plass å ta det med ro.

Sitter å ser på håret mitt nå, og herregud så fort det har vokst ut. Lurer på om jeg skal klippe bob igjen, eller la det vokse seg langt og flott. Dilemma. Nå er det liksom så midt i mellom, ikke fint..

DETALJBILDER

Clutch   Mulberry // Neglakk   Isadora // Ballerinas   Tory Burch // Armbånd   Marked i Marokko

HEJ HEJ HEJBukse   Zara // Belte   Moschino // Veske   Mulberry // Sko   Din Sko // Cape   Gina T // Ring YSL


Jobb, jobb og mer jobb. I dag var det hektiske tilstander der inne, med så mange mennesker at det begynte å koke i toppen på meg til tider. Jeg hadde såvidt satt meg ned for å ta en pause før jeg måtte løpe ut i butikken igjen for å ekspedere. Snakk om kjøpemania da. Det er bare stengt til tirsdag altså.

Nå skal det virkelig bli godt med litt mat, og ikke minst å sette seg ned i sofaen for å se hangover. Må nesten se 1'ern nå som jeg nettopp så den andre, jeg ler så jeg gråter. Etterpå blir det en tur ut med vinkos, så lørdagen skal brukes flittig. Kos dere i helgen :-)

BLUE BLOCK


Skjorte   Gina T // Sko   Converse // Bandeau top   Gina T // Ring   YSL // Klokke   Bvlgari


Jeg har tilbragt hele dagen på jobben, og med dette ufyselige været har salget gått som bare det. Deilig at dagen går fort når man jobber endel timer. Tid til annet enn jobb blir det lite av fremover, for jeg skal vell egentlig være der stort sett hver eneste dag. Men sånn blir det når man velger å studere moteledelse i NY, da må lommeboken fylles så mye som det lar seg gjøre.

Skal prøve å kose meg litt resten av kvelden, med en god bok, litt te og kanskje en film. Før det må jobbes noen timer til i morgen. Håper dere har en fin fredagskveld :-)

SOMMERFUGL
Jakke   Zara // Topp   Zara // Sko   Din Sko // Armbånd   Marokko // Veske   MBMJNå var det tilbake til den harde hverdagen igjen, med jobbing hver eneste dag. Likte meg bedre på ferie. Men lommeboken må tydeligvis fylles igjen, og da må jeg jobbe litt. Så noen uker skal gå bra, før jeg reiser en uke på hovefestivalen. Alt går litt enklere når man har noe å glede seg til. Skal dere noe spennende i ferien?

Black and white black and whiteBluse   Vintage // Sko   Din Sko // Armbånd   Marokko

Herremalla, jeg ble syk.. Igjen? Hadde det gått ann å bestille seg et nytt imunforsvar på ebay ville jeg trykket inn bud hele natten. Febern er heldigvis borte, og nå sitter jeg bare igjen med rennende nese og en sliten kropp. Tror det var en liten påkjenning med den lange reiseturen og null søvn på over et døgn. Godt at jeg har hatt fri et par dagen så jeg kunne samle meg igjen, lese bøker og se på film. 

Var på kino i går for å se Hangover 2. Det er så meg film. Magen får en skikkelig gjennomgang etter alle latterutbruddene mine gjennom filmen for å si det sånn. Lett humor, masse flauser og en kjekk Cooper Bradley på skjermen gjør plutselig hele mandagen til den beste dagen jeg har hatt siden jeg kom hjem. Ikke mye som skal til for å glede meg med andre ord. 

Skal prøve å dra meg selv på en time spinn i dag, så har jeg fått noe ut av denne dagen også. 

Dagens antrekk||Smells like summer

Kjole   Urbanrenewal // Cape & Veske   Gina T // Sko   Din Sko // Belte   Moschino

Dagens antrekk||Blue shoes

Jeg må si at folk handler som bare det før syttende mai. Hyllene i butikken er raidet, og det ligger bare hybelkaniner igjen etter den heftige shoppingen de siste dagene. Det var ganske greit at det var mye å gjøre i dag, siden jeg tilbragte ni timer på jobben. Da merker jeg ikke de vonde føttene før jeg endelig har satt meg til rette i sofaen,- som nå. 

Med så mye jobbing har jeg ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg i morgen selv, det er jo et lite problem. Egentlig hadde jeg lyst til å slenge på meg en bukse, men jeg får vell grave frem en kjole av et slag i morgen tidlig. Syns det er så stress å pynte meg, for jeg er virkelig ikke en pyntedukke. Heler elsker jeg, men ikke sånne pyntekjoler. Egentlig pleier jeg å sove igjennom hele feiringa :-) Men i morgen måå jeg, for da skal liksom mamma holde talen på torget, så da får jeg prøve å være litt moralsk støtte imellom latterutbruddene mine! Neida, blir sikkert superrørt av mor.Sandaler   Din Sko // Cape  Gina T // Veske   Marc by Marc Jacobs // Bukse   Tinabestis

Dagens antrekk||Some days are just not yours

Altfor lang og krevende arbeidsuke på meg, det kjennes på kroppen i dag. Jeg har gått på repeat gjennom dagen, gjort ting om og om igjen, uten helt å vite selv hva jeg har gjort. Ikke minst er jeg lei av arbeidsplassen min, skoene jeg selger og mennesker generelt. Takk for at det finnes søndager, så jeg kan samle meg litt igjen og ikke være slik en grinebiter hele tiden. Da kommer jeg liksom litt asjur. Mye hvile er bra, det trenger jeg. Kunne faktisk ønske jeg kunne hvile sånn tolv timer hver dag, DA hadde jeg vært i mye bedre humør.

Kina, kina, kina, du kommer i grevens tid. To uker ferie er akkurat hva jeg trenger. Jeg trenger noe nytt og spennende inn i hverdagen min. Ellers blir det ganske monotont og kjedelig i lengden. Å reise fra sted til sted hadde vært noe for meg, da hadde jeg vært så mye gladere hele tiden.

Jakke   Zara // Shorts   Gina T // Bluse   Vintage // Sko   Din Sko

Dagens antrekk||Sunshine

Jeg merker at 17 mai er rett rundt hjørnet, for i dag eksploderte det nesten på jobben. Handlegale mennesker i lange baner, men det var ekstremt deilig så stille som det har vært den siste tiden. Går ting i ett flyr tiden av sted, og jeg merker ikke engang at bena er slitne før jeg endelig kan roe ned tempoet på slutten av dagen. Denne uken har det vært mye tolv til åtte jobbing, så nå skal det bli godt med en etterlengtet frihelg for å samle litt krefter.

Det må jo være vanvittig deilig å ha fri en hel lørdag. Jeg har aldri en lørdag fri, så nå skal jeg bare komme meg igjennom morgendagen og så blir det masse helgekos på meg. Siste helgen før jeg reiser avgårde til Kina også. Herregud, en uke igjen, det har gått så fort. Nå går jeg snart i kinas gater, opplever kulturen og ikke minst shopper til jeg stuper :-) Håper jeg finner noen fine kjøpesentre med litt ekte vare der nede, for jeg ser liksom for meg Kina som en stor-fake-billig-altmulig-by. Er det noen som har noen Kina-tips å komme med?Sko   Acne // Veske   Gina T // Jakke   Acne // Briller   Rayban // Ring   Yves Saint Laurent

Dagens antrekk||Blue sky

I dag skulle jeg ha fri fra jobben, sove lenge og nyte livet maksimalt. At jeg har en fridag utenom søndag er helt umulig, det sier seg selv. Da bestemmer nemlig alle barna seg for å bli syke, så andre må ta fri fra jobben og jeg må komme inn. Da fikk jeg ikke sol på kroppen i dag heller. 

Resten av kvelden må jeg rydde hjemmet til mor kommer hjem fra ferie, så det faktisk ser akseptabelt ut her. Tinabestis og jeg er ikke akkurat flinke på ryddefronten når vi bor sammen, men det er greit. Etterpå blir det avslapping med Gossip Girl og 90210, så dagen skal avsluttes som jeg hadde planlagt.

Cape   Gina T // Shorts   Gina T // Sko   Dior // Veske   Marc by Marc Jacobs

Dagens antrekk||Et stykk sliten pike

Det er nesten bare jobbing og mer jobbing på meg om dagen. En siste liten innspurt før jeg reiser avgårde til Kina i to uker, og da må nesten lommeboken være full. Eller så full som jeg klarer å få den. Åtte timer trasker jeg rundt i butikken, og bena mine får hele støyten. Jeg vurderte faktisk å sitte på bussen en halv time lenger, bare for å slippe å gå den lille biten hjem med en gang. Istedenfor krabbet jeg hjem (nesten), og la meg i fosterstilling i sofakroken. Her blir jeg resten av kvelden. Natta!


Jakke   Zara // Sko   Acne //  Skjorte   Gina T // Veske   MBMJ // Solbriller   Rayban

Dagens antrekk||Blue friday
Sko   Din Sko // Veske   Mulberry // Skjorte   Tommy Hilfiger // Bukse   Cheap M

Dagens antrekk||StripesCardigan  Filippa K // Sko  Din Sko //Clutch   Mulberry // Genser  Gina T

Dagens antrekk||Ripped jeans and orange

Endelig har jeg kommet inn i treningsrutinene igjen. Nå har jeg ikke fått noe mer trim enn den lille veien jeg trasker frem og tilbake til busstoppet mitt, og det regnes neppe som trening. I dag skal jeg på 75 minutter spinn, og i går hadde jeg en fin intervalltime, så nå går det den rette veien. Føler meg med en gang bedre etter en treningsøkt. Nesten som om kroppen forandrer seg gjennom natten. 

Litt middagspåfyll hos mimmi etter en tidlig jobbevakt og så er jeg klar for å bruke opp all den oppsparte energien min. Må prøve å komme inn i superform igjen til sommeren, for nå er det ikke lenge igjen sånn som gradene stiger. Og jeg som trodde jeg hadde gooood tid på meg. Må svette og slite hver dag jeg nå. Blir omtrent det eneste jeg skal gjøre frem til Kina, trene og trene mer, utenom jobb, dit må jeg også. 

Topp & Cape  Gina T // Bukse & Belte   Usa // Veske   Marc by Marc Jacobs // Sko   Acne

Dagens antrekk||Flower girl

Når jeg våknet i dag tidlig hadde jeg lyst til å skyte hver eneste fugl som lagde leven utenfor soverommet mitt. Når jeg faktisk kunne starte uken med å sove lenge hadde jeg virkelig tenkt til å slå på stortromma, - men nei. Liker folk virkelig å bli vekket av fuglekvitter? Skjønner ikke jeg, det er jo ikke kult i det hele tatt. Opp å hoppe fikk de meg dog, så det ble en lang tur i skogen på meg. Var forsåvidt greit, så fikk jeg litt trim og sånn. 

Resten av dagen har jeg brukt på jobben. Solgt sko til den store gullmedaljen. Er så deilig at det er mye å gjøre på jobben igjen, da går timene fort og jeg rekker ikke å kjenne at kroppen er sliten før dagen er over. Merker det heller i bena når jeg har kommet hjem, så nå blir det litt sofakos før jeg drar over til Tinabestis for å plage henne hele kvelden.Jakke   Zara // Bluse   Acne // Sko   Acne // Veske   Marc by Marc Jacobs // Bukse   Cheap Monday


Dagens antrekk||Feel the sun

Jeg begynner på jobb klokken halv fire, - hvem gjør det? Utenom meg da selvsagt. Det synes jeg er en helt ubrukelig vakt, sånn når jeg først må inn å jobbe på en lørdag liksom. Tre timer, tre lusne timer hvor jeg ikke rekker å gjøre noen verdens ting før jeg må stenge sjappa igjen. 

Får bare holde ut der inne, for til byen måtte jeg uansett. For etterpå blir det musikk og hygge, så det skal bli en finfin lørdag. Ha en super lørdag alle søte dere :-) Kos dere masse i finværet, og nyyyyyt livet. Tee   Acne // Ballerinas   Dior // Veske   Marc by Marc Jacobs // Shorts   Filippa K // Jakke   Acne

DAGENS ANTREKK||Blue blue blue

Her har det vært lite aktivitet i det siste. Mesteparten av påsken lå jeg syk, og når jeg endelig var på bena igjen har det vært jobbing hver dag og fiksing av visum til Kinaturen. Nå er det bare tre uker igjen til jeg og tinabeste er på andre siden av verden, - jippi. Gleder meg så innmari masse, har nesten ikke ord. 

Men før den tid er det jobbing omtrent hver dag, tolv til åtte. I dag skulle jeg egentlig ikke begynne før klokken to, men så kom det en telefon på morgenkvisten om sykdom på jobben. Faen, jeg som skulle lese bok og kose meg skikkelig. Det blir heldigvis penger ut av det, så får tenke på det. 

Jakke   Bik Bok // Veske   Marc by Marc Jacobs // Genser   Gina T // Sko   Acne

DAGENS ANTREKK||Acne guerre dress


Jakke    Zara // Kjole    Acne // Veske    Marc by Marc Jacobs // Sko    Din Sko // Genser    Gina T

DAGENS ANTREKK||Walking into bed

Denne dagen er grå, kald og trist. Tror det må være fordi jeg er syk, så den sørger med meg. Kroppen er som en ødelagt varmeovn, kald og varm om hverandre, den klarer ikke helt bestemme seg. Etter en innsats på jobben måtte jeg bare kaste inn håndkleet og innse at noen ganger er det beste for kroppen å hvile, samle nye krefter så jeg faktisk kan gjøre noe nyttig der inne. 

Jeg er sliten, og det finnes ikke ord for hvor lite jeg klarer å utrette før jeg trenger en pust i bakken. Mangel på jern og dårlig blodomløp er syndebukken for den slappe kroppen. Jeg må drikke en ekkel mikstur og ta vitaminer for å reparer kroppen, æsj. Også har jeg drukket så mye ren blåbær at det ser ut som leppene mine er døde. Det ligner faktisk litt på blod når jeg tenker meg om, det er digg. Jeg gleder meg til å kjenne energi igjen, eller spinne i førtifem minutter uten å være helt kakedeig. 

Det eneste positive meg å ligge som et slakt på sofaen er bøkene jeg kan lese, eller costume som mamma var så snill å kjøpe med seg til meg. Jeg er glad ferien min har startet, for nå har jeg noen dager på å rehabilitere. 

Ballerinasko    Din Sko || Jakke    Muubaa || Cardigan    Gina Tricot || Lommebok     Marc by Marc Jacobs

DAGENS ANTREKK||Noen kjenner mitt navn

Dagen har gått med på jobbing fra tolv til åtte, hvor jeg har solgt skopar etter skopar. Nå som varmen virkelig har kommet for å bli er folk mer kjøpegale enn jeg har sett de på lenge. Det er nok deilig å skifte fra de tunge vinterskoene til nette sandler og ballerinasko. Etter jobben kjørte jeg i en time og halv, for nå skal lappen snart bli min. Håper jeg da.

Bena er trette og hodet verker, så det blir en tidlig kveld på meg i dag. Først skal jeg bare lese ut boken, noen kjenner mitt navn. En storslagen historisk roman, som jeg ikke klarer å legge fra meg. Dog er den fremfor alt en hjerteskjærende fortelling om livet til Aminata, som blir bortført fra landsbyen sin når hun er elleve år gammel og blir tvunget ombord i et slaveskip. Forferdelig trist, men vanvittig bra skrevet. 

Jakke - Acne//Bukse - USA//Sko - Din Sko//Topp - Gina//Veske MBMJ

DAGENS ANTREKK||Red jacket

En liten rød blazer/jakke ble med meg hjem i går. Grunnen for å kjøpe den var så overbevisende at det ikke var snakk om noe annet. For det første eier jeg ikke farger i garderoben min, jeg er egentlig ikke så glad i det, og for det andre var den billig. På Zara kan man virkelig finne noen skatter innimellom.

Nå skal jeg til Sverige med familien. Skal handle vin og snus, så det er jo bra for kroppen. 
Jakke - Zara//Bukse - Cheap Monday//Veske - Marc by Marc Jacobs//Bluse - Gina T//Sko - Acne

Og er dere i det supersnille hjøret i dag blir jeg veldig glad om dere stemmer på meg HER

DAGENS ANTREKK||Vintage & Oslo

Den ene dagen jeg virkelig trengte noen timer ekstra på øyet tikker det inn en melding som spør pent om jeg kan komme inn til åpningstid i butikken. Slår det noengang feil? Har du lyst til å jobbe får du selvfølgelig fri, når du har superlim på øynene er det ingen vei utenom jobbing og når du allerede har en senvakt får du alltid en til på morgenen. Joa, jeg sa kanskje at jeg kunne jobbe hvis det trengtes i dag. Men kjære vene, det var tross alt i går. Hvordan skulle jeg vite at kroppen streiket i de tidlige morgentimene? Synsk har liksom ikke vært min sterkeste side her i livet. Jobbing fra ti til halv ni, etterfulgt av personalmøte, det kan ta knekken på en tjueåring.

En meget effektiv og lang dag for min smak. Fikk meg en løpetur bort til politistasjonen, sånn at jeg fikk fikset meg nytt pass til kinaturen. Hva er vitsen med at passet må ha en utløpsdato lenger enn seks måneder etter hjemkomst. Jaja, ut å reise skal jeg nok igjen, så det måtte fikses før eller siden. Men passbilde da dere, de blir pene hver gang de knipses. Nå har de jo fått en sånn fotoboks i skranken på stasjonen, og der var det bare å stirre tomt inn i boksen, snurpe munnen sammen og late som man hatet alt og alle. Smile er ikke bra. Ei heller lov.

Men shit, nå skriver jeg mye. Tror jeg runder av her så jeg kommer meg inn til Oslo i dag. Skal ut å spise først, ta et raid i noen butikker (men bare sikling og glaning, for nå er det full sparing på gang), og så blir det en hyggekveld hos søte Marie & Dennis bak Dagens Outfit. Hjertebarnet deres fyller år, så da passer det fint med litt sprudlevann og kos. Selvom jeg egentlig fikk nok av baileys og vin i går. Tjohei.

Antrekk:Jakke - Vintage//Sko - Acne//Veske - Mulberry//Bluse - Vintage

DAGENS ANTREKK||When the sun shines

Ble plutselig en åtte timers arbeidsdag på meg denne dagen også. Klokken halv ti får jeg en telefon fra sjefen som spør om jeg kan jobbe fullvakt, og sånn halvveis i drømmeland sier jeg jo ja til det, selvom jeg var en smule trøtt når jeg måtte bevege meg rundt føøør ringeklokken hadde begynt å vibrere. 

Ikke fikk jeg ordnet med nytt pass heller, så det får vi ta i morgen. Med mindre jeg blir dratt ut av søvnen enda en gang. Jeg og søvn er veldig gode venner, og jeg savner å sove, uten å måtte sette på vekkerklokke. Det beste er jo faktisk å våkne helt av seg selv til en forandring. 

Nå tror dere kanskje at jeg skal skrive om sofakos og tvtitting, men nei. Jeg skal ut å jogge. Herregud, tror noen slo meg hardt i hodet i dag. Dette ligner virkelig ikke meg. Nå burde jeg jo være død. Men det er jeg bare nesten, så da må jeg ut å få energien helt brukt opp :-)Jakke - Vintage//Sko - Din Sko||Bluse - Gina T//Veske - Marc by Marc Jacobs//Briller - Rayban

DAGENS ANTREKK||Stripes

Merker at jeg er sliten etter helgen, når seks timer på jobben tok både knekken på bena og energien min. Det blir bare sofakos på meg i dag (som omtrent hver hverdagskveld), med masse god mat og tvtitting :-) Bukse - Zara||Jakke - Gina T||Tee - Acne||Sko - Din Sko||Veske - Marc by Marc Jacobs


DAGENS ANTREKK||Color me happy

Dette er første helgen jeg ikke har jobbet i butikken på så lenge jeg kan huske. Måtte bytte bort skovakten, så jeg kunne være med på ukm denne helgen, for å sende videre talentene i fylket. Det er veldig spennende å sitte i juryen skal jeg si dere, der får vi nemlig høre på mye rart, og det er ikke alltid lett  å komme med konstruktiv tilbakemelding på deltakerne heller. Mye bra er det heldigvis også, ellers ville jeg brukt mine siste kroner på noen ørepropper..

Nå har Tinabestis og jeg tatt oss en liten vinmonopol pause, bare for å handle inn litt forfriskninger til kvelden. Da passer det seg også å svippe en liten tur hjemom, for litt kvalitetstid med mistermac, før vi tilbringer resten av dagen på ukm. Det er virkelig ikke feil å bruke lørdagen til noe annet enn butikkjobbing, men heller litt jobbing som innebærer å sitte på rumpa, vurdere musikk, film og kunst, og ikke minst spise masse god mat.

Bukse - Zara||Jakke - Vintage||Sko - Acne||Veske - Marc by Marc Jacobs||Briller - Rayban

DAGENS ANTREKK||Solkyss

Solen er klistret fast på himmelen, den varmer sjelen og gjør meg glad om dagen. I dag har jeg faktisk solt meg i bare truse og en genser, DA er det varmt ute. Har kanskje også noe å gjøre med at jeg ligger plantet ved solveggen, hvor det blir godt og varmt ganske raskt. Ser i hvert fall ut til at sommeren snart står utenfor døren, det liker jeg. 

Med solen i ansiktet har jeg lest ut kollektivt selvmord i dag. En god dose morsomheter, satire og en sprø skrivemåte som jeg elsker å lese. Tenk at noen kan finne på å skrive en bok om et slikt tema, og faktisk gjøre den så humoristisk at jeg griner av latter. Det er litt sykt. Nå må jeg rive meg ut av solstolen for å jobbe litt, etterfulgt av en middag ute etterpå. Herlig dag, herlig tid, herlig alt. 
Sko - Din Sko||Shorts - Bik Bok||Cardigan - Bik Bok||Ring - Yves Saint Laurent||Clutch - Mulberry

DAGENS ANTREKK||Det regner som i bergen

Føler nesten at byen vår kan konkurrere med regnbyen Bergen om dagen, for nå bare bøtter det ned fra himmelen. Jeg skal ikke klage så mye, for i det minste forsvinner snøen og det er et stort pluss. Med regnjakken på måtte jeg en liten tur inn til byen i dag også, bare for å levere bilder av tættisen jeg skal ta på torsdag. Det er ikke store greiene jeg skal få tegnet på meg selv, dog stort nok for meg. En svale i nakken, håper det blir bra.

Etterpå tok jeg turen til mimmi for de himmelske kjøttkakene hun lager. Her hjemme går jeg nemlig for vann og knekkebrød for tiden, i og med at mamma jobber dagen lang og ikke kan kokkelere for meg :-( Snart er det ukm og da er mor alltid i hundre og tyve hele tiden fordi hun må jobbe så mye. Bra det finnes andre familiemedlemmer som kan lage mat til meg i det minste. 

Tilsutt ble det en time intervall-spinning, hvor jeg fikk gjort unna dagens trening. Føler meg flink nå! Så resten av kvelden blir det bare avslapping i sofakroken, tvkos og mer mat. 
Jakke - Topshop||Sko - Acne||Veske - Marc by Marc Jacobs||Smykke - Marokko||Hansker - Tiger of sweden

DAGENS ANTREKK||Shine shine shine

Dette har vært en lang dag, med jobbing hele morgenen og en hard treningsøkt rett etterpå. Det har gått i ett fra skoselging, til step og pump intens trening. Var rimelig sliten når jeg endelig kom inn døren hjemme, men det føles i hvert fall kjempe bra i kroppen etter litt trening. Kommer nok til å stupe i seng ganske tidlig, etter en skikkelig dusj og et stoort måltid. Kunne spist en ulv jeg nå.
Kjole - Inwear||Jakke - Vintage||Sko - Din Sko||Veske - Marc by Marc Jacobs||Solbriller - Rayban

DAGENS ANTREKK||Casual

Jeg har aldri jobbet en kort lørdagsvakt før, - det vil si, ikke før i dag. Jeg er satt opp fra klokken tre til halv syv, en helteit vakt i mine øyne. Når jeg først skal inn å jobbe kunne jeg like gjerne solgt klær hele dagen. Nå kommer jeg bare inn den siste lille tiden, når alt garantert står på hodet, prøverommet er bombet og klær ligger like mye på gulvet som de henger. Best å sette inn ekstra batterier før jeg drar avgårde, det blir nok noen løpetimer på gulvet i dag.

Etterpå blir det vin og spillevors. Så gøy, jeg elsker jo å spille Mario Kart og nesten alle tenkelige wiispill. Så hva er da bedre enn å kombinere denne morsomheten med litt vin konsumering og sosialisering. Glad det ikke bare er jeg som fortsatt har en liten kid boende inni kroppen, så det faktisk går ann å spille sammen med andre. Jippi. Hva er dine planer for lørdagskvelden? 

Blazer - Zara||Sko - Din Sko||Genser - Gina T||Veske - Marc by Marc Jacobs||Smykker - Yves Saint Laurent, DyrbergKern & Vintage

DAGENS ANTREKK||That day

I dag fant vi ut at tinabestis er gradiv med pusen min, jeg skal bli konge og vi skal alle flytte til Jupiter for å leve et herskapsliv. Vann i springen er byttet ut med vin, penger vokser endelig på trær og sjokolade spretter opp som blomster på bakken. Verden går under klokken 22.02 i kveld, og hvis ikke alle drikker en trylledrikk som gjør dere udødelige vil ikke lenger livet være med dere. Det er ikke første april i dag, og jeg lurer alle sammen. Ikke sant?

Jeg har lest ut Vindens Skygge, noe som satte meg helt ut av spill en god stund. Slutten var på ingen måte forventet og jeg kunne ikke ane hva som skulle by seg de siste sidene. Les boken, den er ikke annet enn, - har ikke ord.

Nå prøver jeg å komme på en finurlig aprilsnarr til en aktuel kandidat. I fjord dro jeg og Tinabestis en heftig spøk, som ikke helt falt i smak hos andre enn oss. Rart det der. Lurer på hvem jeg skal lure i år montro. Har dere tatt en aprilsnaRR i dag da?

Jakke - Vintage||Sko - Acne||Veske - Mulberry||Genser - Acne||Bukse - Cheap Monday||Ring - YSL


DAGENS ANTREKK||Days like these

Nå har jeg akkurat lest ferdig Sweet Little Lies av Lauren Conrad. Det er deilig med litt lett engelsklesing innimellom, når jeg ellers leser så mange tankevekkende og herlige bøker. Jeg sitter ikke akkurat igjen med en fin følelse i kroppen etter en så overfladisk bok, men søt er den.

Skal hoppe på den neste bussen inn til byen igjeen. For resten av dagen går til enda litt mer trening, filmtitting og sosialisering. Litt sol gjør meg straks mer sammarbeidsvillig når det kommer til å gjøre ting. Den forferdelige vinteren og ikke minst kulden får meg bare til å ville ligge under dynen hele dagen og ikke møte noe som har med verden utenfor husets vegger å gjøre.  

Jakke - Zara||Bukse - Zara||Veske - Marc by Marc Jacobs||Sko - Din Sko||Tee - Gina T


DAGENS ANTREKK||Denim jacket

Jeg blir så glad når snøen smelter. Smilet er på plass og jeg hopper rundt som en idiot med humøret på topp. Vår er en fin ting for meg altså. Men nå får jeg komme meg på trening, så jeg får brukt opp denne uendelige energien.


Jakke - Acne||Cardigan - Gina T||Bukse - Cheap Monday||Sko - Acne||Veske - Marc by Marc Jacobs

DAGENS ANTREKK||Tattoologist

Hvis vi legger sammen denne natten og dagen i går tror jeg antallet sovetimer nærmer seg tjuefire timer. Du kan si jeg var rimelig utslitt etter lørdagens timeplan for å si det sånn. Har bare sovet, eller slappet av i en hel evighet. Heldigvis finnes søndager dere, den perfekte gjøre ingenting dagen. Da får man ladet batterier igjen og er klar for en ny uke. 

Nå skal jeg komme meg til byen, for å bestille en tættistime faktisk. Det blir spennende. Og så er det jobbis igjen, for nå må det spares til kinaturen som snart står for tur. Edit: Dere skal få se den når alt er på plass og ferdig. Gleder meg. 


Sko - Converse||Veske - Marc by Marc Jacobs||Shorts - Gina T||Jakke - Muubaa||Tee - Acne

DAGENS ANTREKK||Superwoman

I dag kom barbie til kjøpesenteret hvor jeg jobber, og dere kan selv tenke dere alle barna som ville inn for å se på den o store plastikkdukken. Så jobb i dag har vært svært likt ett marraton, med noen pauser for å spise kake og snop. Alt har gått i ett fra morgen til kveld. Følte meg nesten som en superwomen der jeg løp inn og ut fra lageret, pakket på folk såler og skulle måle barneføtter.

Etterpå var det bare å trave avgårde for å stemme på superbandet Anthony Hope, så de kan få spille på slottsfjellet denne sommeren. Nå blir det en times hjemmekos med vin før en ny konsert begynner, og det som måtte følge med på en lørdagskveld. Håper dere koser dere denne lørdagen!

Cardigan - Filippa K||Skjorte - Vintage||Sko - Converse||Veske - Marc by Marc Jacobs

hits