Musikk

Anthony Hope

Okei, nå må dere gjøre noe for meg. Eller ikke for meg men en kamerat av meg, som maser mer enn bestemor og mamma gjør når de mener rommet mitt er for rotete. Jeg på den andre siden skjønner ikke hva de snakker om. Uansett, denne bloggen, eller jeg, ber dere ikke om mye, så nå syns jeg at jeg kunne legge ut et spamme innlegg her, for å hjelpe ett stakkars band med håp og drømmer om den Ooo store famouse tilværelsen. Gutta i Anthony Hope kan stikke av med den nette sum av hundretusen kroner, for diverse utstyr til bandet nemlig.

Jeg på min side skjønner ikke hvorfor de meldte seg på en konkurranse hvor de ikke kunne bruke den fine summen på hva de enn måtte ønske (som kosedresser og sko). Men det hadde vell ikke blitt annet enn reparasjon på biler og noen kasser med øl når jeg tenker meg om. Hvem fyller bensin på en dieselbil dere, det gjør karene bak Anthony Hope. Det er bra å la de første betalte oppdragene gå rett til bilen, typisk gutter. Er det ikke noe som trengs å fikses på, nei da skal det ødelegges først, for så å fikses.

Nå kan dere heldigvis hjelpe dem fra å bli ruinert det første året, så de slipper å kjøpe utstyr. Utenom øl da, som er like viktig når man entrer en scene hvis man heter Martin. Bare gå inn på denne linken (http://www.anthonyhope.demotape.no), og gi din stemme. Da blir alle glade. Og jeg slipper å høre på en furten gutt som ikke vant. Bare det i seg selv er jo grunn nok til å faktisk skrive dette. Foresten, de spiller ganske bra musikk også. Men bare litt.Her får dere til og med et stjålet bilde fra facebook. Jeg tok meg den friheten til å legge det ut sånn at de kunne bli KJENDISER liksom. Nå blir fremtiden som et fyrverkeri etter denne posten.

hits