Paris 2010

Paris toppet alle forventninger

Da har jeg snudd kofferten på hodet, tatt armene under haugen, for så å bære det hele inn på vaskerommet. Kort prosess med andre ord. Turen til Paris ja, nå kommer den lille hva-har-jeg-gjort-oppsumeringen. Det aller beste hadde egentlig vært hvis jeg kunne tatt med hver og en av dere til Paris for å oppleve det selv, men det tror jeg dere får gjøre sjæl.

Galleriet mitt er et stort egotripalbum, rett og slett fordi bestemor nekter å bli fotografert, uff nei ikke nå, orker ikke osv. Så dere får leve med bilder av meg og Paris, (uansett er denne bloggen proppfull av egotrip fra før av, så litt til spiller liten rolle). Og ja, Gossip Girl fikk jeg endelig sett i dag, og hva florerte det ikke av på skjermen, FILMING FRA PARIS. Da får jeg ikke lyst til å dra tilbake liksom..

Første dagen var vi i Versailles slottet, og hadde jeg vært liten pike ville jeg sikkert nektet å forlate stedet. Hvis turismen ble jaget bort vell og merke. Alt var bare nydelig. Flotte malerier, vakker utsmykking og en hage de fleste bare kan lengte etter. Bare det lille sommerhuset mitt det her, ikke noe big deal dere.

Den dagen vi besøkte slottet var det kunstutstilling av en fra Japan/Kina, litt uklart for meg. Kunsten var rake motsetninger til slottet, men det var morsomt å få det med seg selvom det ikke helt passet inn i den settingen.

Vi har spist på de koseligste restaurantene der nede, og jeg anbefaler alle å ta en tur til Palaise Royal hvor de både har mat, hygge og ikke minst noen vintage skattkamre.

Notre Dame var neste stopp hvor vi tente lys og satte oss ned for å tenke på livet. Jeg må ærlig innrømme at jeg tenke på noe mye mer materalistisk enn folk vanligvis gjør i kirken, men hei Paris dere. Shopping var nærmest printet fast i hjernen min.

Louvre må man nesten også besøke, så vi tråkket oss igjennom uteområdet. Neste gang har jeg lyst til å se på de flotte maleriene som henger på innsiden, hadde nemlig ikke tid til det denne gangen.

Utenfor en vintagebutikk i Palaise Royale, - neste gang er den vesken MIN. Det er bestemt her og nå.

Plutselig når vi travet gjennom gatene hørte vi DET store smellet. Trafikken der nede er livsfarlig, så plutselig lå hele lasten til lastebilsjåføren på veien. Da kan du ha det så godt når du presser deg igjennom små gater i maksimal fart.

Også Gallerie Lafayette. Her kan du finne alt det du måtte ønske, med seks store flater stappet med godsaker. Jeg så ut som det pakkeselet når jeg forlot stedet. Hvor var mannemannen som liksom skulle bære hjem dagens fangst? Neste gang forventer jeg at han står å venter på meg i trappen, med åpne armer. Kjekk bør han også være, så kan jeg ta med meg han i samme slengen.

Den siste dagen dro vi til Montmatre, for å nyte utsikten, god drikke og en fortreffelig atmosfære. Jeg ble tegnet av han her. En skikkelig sjarmør, hadde han bare vært litt yngre, haha.

Etter litt vin, wiskey og drinker ble det bare sånne bilder. Men det hører så absolutt med når man er på tur.

Så begynte hjemreisen. For et strev å få med seg alt sammen, ordne med faxfree refund og finne den riktige siden av flyplassen. Ble så sliten av turen at jeg bare hadde lyst til å legge meg ned å dø der jeg satt, men så tenkte jeg igjennom det og bare, da får jeg ikke dratt tilbake igjen.. 

Istedenfor å sove der la vi oss heller på SAS-hotellet utenfor gardemoen. Hvorfor, joda fordi vi ikke rakk toget. Taxfree vet dere, sminke og vin skulle handles. Så da ble det en ekstra natt borte fra Tønsberg, hvor jeg kunne kose meg med hotellivet og en god kopp te.

Også til mine Parisfunn. Det ble heldigvis ikke bare sminke med i kofferten, for jeg fant noen utrolig søte sko fra Dior. De er helt klart mine nye favoritter. Bare synd at det HAGLET her i ste, og skoene kanskje ikke er de mest praktiske om dagen.

Flate sko var ikke det eneste som ble med hjem. Disse awesome skoene fra Karen Millen ble også med meg hjem :-) Jeg som ikke har nok sko fra før av liksom... Senere viser jeg dere de andre kreasjoenen som skal fylle klesskapet mitt i høst. Blandt annet fant jeg en bortgjemt vintagesjappe rett ved hotellet som jeg fikk med meg noe nydelig fra. 

FOTODAGBOK PARIS # 3

Da var jeg hjemme igjen fra en fantastisk Paristur. Nå må jeg losjere meg inn i mitt eget hus, pakke ut og fylle opp magen igjen, så kommer det et innlegg igjen om ikke så lenge hvor jeg skriver litt mer fra turen. Men i skrivende stund kan jeg i hvert fall si at alle som ikke har vært i denne byen før har gått glipp av noe stort. Selv ser jeg etter biletter igjen, litt nærmere julen, - da blir det Tinabestis og jeg som flyr over sammen. Au revoir!FOTODAGBOK PARIS # 2

Er det nå jeg skal skrive O-M-G, jeg er helt skutt i bena, kunne ha sovnet akkurat her, akkurat nå. Fint at vi er tilbake på hotellet så jeg kan sove litt. Alt er så fint her nede, har bare lyst til å flytte hit egentlig. Så liten tid, og så er det så mye å se på. Blir fort en tur tilbake snart tror jeg. I dag har vi vært i Notre Dame og Louvre, gått motemekka gaten og ikke minst sidegaten som jeg ikke husker hva heter. Fikk med meg noen nye sko fra Dior, viser litt senere. Nå må jeg nemlig ha mat.FOTODAGBOK PARIS # 1 VERSAILLES

¨

DAGENS ANTREKK//Neste stopp, - Paris

Nå er jeg nesten klar for avreise til Paris. Må bare finne kofferten først. Ehm, den er stor, så borte kan den i hvert fall ikke bli. Mamma har sikkert gjemt den på loftet, og dit går ikke jeg opp før noen kommer hjem igjen til dette huset. Loft er bare ikke min greie, ikke kjellere heller bare for å ha sakt det. Sko derimot er mere min greie, så det ble et lite problem når jeg skulle velge mellom best og best om hvem av de som skulle få lov til å bli med i kofferten. Det hele startet med så lite som ti par sko, og jeg bare, herregud kan ikke ha med meg alle disse skoene. Det blir altfor slitsomt å bære, eller dra med seg. I blinde måtte jeg trekke de heldige, og det ble tre par, utrolig. Minus de som skal være fottøyet mitt til Paris da, da blir det fire. 

Nå gleder jeg meg utrolig mye, har tross alt ikke vært i Paris siden jeg var liten jente, og da ville jeg bare til Disneylandet vet dere. Med prinsesser og hele pakken som følger med. Nå blir det litt mere opplevelser og shopping, cafe og bylivet. Oppdaterer underveis i storbyen, for internett på hotellet det var liksom det første jeg så etter på listen, haha. 
Antrekk//Kjole - Gina T/Jakke - Muubaa/Veske - Mulberry/Solbriller - Rayban/Ring - YSL//

hits