Skjønnhet

Huden trenger også pleie

Her kommer et lite innlegg om produkter jeg bruker for huden, sånn når jeg først orker å komme meg inn på badet om kvelden, haha. En god ansiktskrem er nesten alt jeg trenger til huden, og for ikke å glemme øyekrem. Den kurerer meg når jeg våkner fra zoombiemodus en tidlig morgen, eller når jeg egentlig ikke er våken, men MÅ stå opp. Estee Lauder om kvelden og Dior om morgenen fikser mørke ringer og blåhet. Helt klart verdt prisen.

Bruker krem fra Shiseido og Lancome, som er for normal eller sensitiv hud. Etterlater huden silkemyk og klar for dagens påkjenninger. Og når jeg først renser huden bruker jeg shiseido rensesett, som er trestepp. Kjempegreit.

Eller så får kroppen gjennomgå en gang i mellom med body butter som lukter himmelsk, nemlig kokosnøtt. Den er fra The body shop. Det siste verket som får lov til å tilføre kroppen min noe er selvfølgelig parfyme fra Marc Jacobs, nemlig Daisy. Den lukter fantastisk.


foto//privat

En sniktitt inn i sminkens verden

Jeg har fått så mange spørsmål om sminke, til og med mailer har tikket inn. Tenkte meg litt om og fant ut at jeg like greit kunne ta det hele under en stol her på bloggen, selvom det ikke er så mye å skrive om. Hvordan jeg får den naturlige looken er ikke mye magi skal jeg si dere, bruker rett og slett minimalt med sminke. Så det er kanskje ikke så rart at det hele ser naturlig ut, ville vært en smule rart om det hadde vært omvendt. Her er jeg sminkefri, rett etter en morgendusj. På dager jeg har dårlig tid tar jeg bare med meg ansiktet jeg er født med, for å møte en ny dag. Jeg er jenta som heller spiser frokost enn å stå lenge på badet, blir så amper om ikke magen er mett skjønner dere :-)Ellers så sverger jeg til concealer fra Helena Rubinstein, mascara fra Chanel (som gjør underverker), solpudder fra I.d og en lekker rough fra Chanel. Topper det hele med, vent på det.... Lipgloss fra Dior. Har jeg en skikkelig shitty dag, får ansiktet også en gjennomgang med pudder fra Chanel. Det desidert viktigste er egentlig en god kveldskrem, morgenkrem og krem for mørke ringer under øynene. Det utretter mirakler til dager jeg ikke har fått mye nattesøvn. Tro meg. Den beste øyekremen jeg har brukt/bruker, er fra Estee Lauder og krem fra Sheido.

Når jeg kjøper sminkeprodukter setter jeg kvalitet øverst, og legger litt mer penger i sminken. Rett og slett fordi den holder seg pen gjennom dagens prøvelser, og falmer ikke av etter noen timer. Sminke som bare legger seg som et lag utenfor huden er ikke min greie, den må blende seg godt inn i hudtonen min. Hva er det beste skjønnhetsproduktet du har prøvd før?

hits