Tyrkia 2011

Perfect summer days in Antalya

Da var jeg tilbake til hverdagen igjen, med jobb og trening. Ikke det at  jeg hadde jobb i dag, men den begynner fort nok uansett. Skal komme meg på step og en spinntime i dag, så jeg får gjort noe fornuftig. Alt jeg tenker på ellers er å komme meg tilbake til Antalya igjen :-) Skal se om jeg kan få fri fra jobben om en måned, så jeg får kommet meg tilbake. Savner det så mye. 

Manavgat and waterfallsDREAM ONHar fortsatt ikke klart å komme meg opp av sengen.. For en dag. Mimrer litt fra turen, ved å se igjennom all bildene. Noe mangler, og det er alt for stille i huset. Så nå skal jeg få opp farten, ta meg en dusj og dra til Vegard for film og pizza! 

Photo diary from my paradise - part one

Ankom Norge i natt, med en strandkjole og sandaler. Best pic right? Her var det grådig kaldt, og regnet bare fosser ned. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg savner varmere strøk, omgivelsene og ikke minst menneskene. Det er slike steder jeg er laget for, ikke den forferdelige kulden her hjemme. Nå skal jeg bare ligge å dra meg i sengen, for så å ikke gjøre noen verdens ting. 

Manavgat - welcome to old town

 

SIDE BEACH

Har det fortsatt helt forferdelig her nede.. Ikke akkurat. I dag har jeg kjørt vannscooter, - å så gøy det er. Bare leke rundt og kjøre fort på vannet. Fart og vann er en perfekt kombinasjon for meg. Ellers så har det gått mye i strand og vollyball. Snart blir det en god middag, før det blir en tidlig kveld. Litt for sent i går, så må hente meg inn igjen. 

SUN IS UP

Hvorfor i alle dager drar jeg ikke oftere på solferier? Eller det jeg mener er, bare sol og strand. Jeg gjør ikke annet enn å sove på stranden, sove på hotellet eller på en flytemadrass. Livet er herlig nå. Jeg har prøvd parasailing og i morgen blir det leking med vannscootere. Litt båttur dagen etterpå, og kikking på markeder. Godt ferien akkurat har begynt, for dette kan jeg virkelig like. 
hits